Tisztelt Ügyfeleink!

A weboldal frissítése miatt, az internetes megrendelés szünetel. Kérem a Telephelyeink menüpont alatt lévő telefonszámokon érdeklődjön! 

Megértésüket köszönjük! 

 

 Fontos információk:

 

Kapun belül történő konténer elhelyezéshez legalább 2,8m széles beállóra és elégséges ráfordulási lehetőségre (megfelelő széles útra) van szükség.

A kihelyezett konténerek megrakására 2 hét áll rendelkezésre

Áraink tartalmaznak minden járulékos költséget, azaz a konténer bérleti díját, a szállítási díjat, valamint a lerakóhelyi díjat is.

 

Fizetés kézpénzben, a konténer lerakásával egy időben történik, az esetleges ÁFÁ-s számlát a sofőr helyben állítja ki.

 

Rendelés: reggel 7.30-tól este 18.00-ig, de célszerű legalább egy munkanappal előbb leadni rendelését!

 

Szállítás: hétköznapokon reggel 6.00-tól este 18.00-ig, szombaton hajnali 6.00-tól 14.00-ig szállítunk.

 

Megrendelését leadhatja telefonon, de ha nagyobb mennyiség szállítására van szüksége, ajánlatkérés ügyében forduljon munkatársunkhoz, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Megrendelés: 42/508-900, 4 mellék; 30/337-22-10 telefonszámokon.

A konténerben tüzet gyújtani, azt lerakás után elforgatni, bármilyen rakodógéppel megfogni, mozgatni, benne maltert, betont keverni tilos!

A konténerekben veszélyes és folyékony hulladékot elhelyezni tilos! Veszélyes hulladék pl.: kátránypapír, tetőfedő pala, festék és festékes göngyöleg, autógumi, fáradt olaj és olajjal szennyezett göngyöleg.

Megrendelő biztosítja a konténer lerakásához szükséges szabad útvonalat, belógó vezetékektől, tárgyaktól, gallyaktól mentesen. A Megrendelő által kijelölt megközelítési útvonalon távközlési és egyéb vezetékekért, csatornafedelekért, útburkolatért felelősséget nem vállalunk. A konténereket szóródásmentes, szállítható állapotban kell átadni, azokat körben megmagasítani (pl. ajtólapokkal) tilos, mert balesetveszélyes.

Veszélyes hulladékot nem áll módunkban elszállítani., kivéve az azbeszt tartalmú pala és szigetelő (EWC170605*) hulladékot külön díjszabás mellett.

Építési és bontási törmelék, sitt:

Mindenfajta építkezés, felújítás során keletkező hulladék, bontott tégla, beton, nyílászárók, csövek, fóliák, stb. A törmelék közé lebomló zöldhulladékot ne tegyenek!

Azbeszt tartamú szigetelő és pala hulladék

Hullámpala, 40x40 síkpala, műemlék jellegű pala hulladék

Kerti és zöldhulladék:

Ágak, gallyak, fa, levágott fű, levelek stb.

Lom:

Mindenfajta ház körüli lim-lom, legyen az bútor, egyéb eszköz, textília (pl. ruhák, rongyok), papíráru (pl. újságok, könyvek) vagy egyéb tárgyak.

Környezetkímélési szempontból kívánatos, hogy minél homogénebb hulladékkal töltsük meg a konténer tartalmát.

Semmilyen veszélyes hulladékot (pl. festéket, higítót, mérgező, vagy robbanásveszélyes anyagot, televíziót, gumiabroncsot stb.) nem tudunk elszállítani.

Konténer méretek: 3, 5, 8m3-es nyitott ,

5 m3-zárt konténert tudunk biztosítani kizárólag szemét számára